fredag 11 juli 2008

estocholmo

... eller hur det stavas.
kom iallfall hem därifrån igår. eller det var väl inte direkt stockholm, men ingarö utanför. jag hängde på frida och hennes family till hennes farmor och farfar som bor där vid vattnet. mycket trevligt var det (:
måndag: kom dit, käkade lite, pratade sen sov:P
tisdag: dåligt väder så vi gjorde oss iordning och åkte in till stan för lite shopping. eller jag shoppade inte men dom andra gjorde. sen blev det käk (mm) och bio. det blev sex and the city (den är bäst!) och sen åkte vi hem. det var en riktigt trevlig dag:)
onsdag: fick vi äntligen fint väder så jag och frida slängde på oss bikinisarna och promenerade ner till vattnet för att sola på den fina nybygda bryggan. efter ett par timmar kom hennes mamma och hämtade oss för vi skulle ut med båten. vi åkte till en trevlig liten ö där vi la oss på klipporna och solade. efter någon timme blev det korvgrillning till lunch och sedan ännu en stund tillängad solning. det var en riktigt härlig dag (även om den för mig resulterade i att jag fick den mycket eftertraktade kräft-looken)
torsdag: vi vaknade i tid så vi hann springa ner till bryggan en stund innan jag var tvungen att ta mitt pick och pack och fara hem.
på tågstationen var såklart tågen försenat en timme pga av nån olycka. jätte bra för mig eftersom jag skulle träffa mina classmates klockan fem. det var ju inte det att jag kom försent men jag har inte åka hem imellan för att lämna min grejer som jag hade planerat.
träffade iallafall jessika, ellie och zara (julia, sandra och simone skulle också vara med men dom ställde in) för lite mat, fika och bio.
ikväll blire ut&äta med familjen. vi ska fira att rebecca kom in på frisör :)
men nu orkar jag inte skriva mer, får skrivkramp...
au revoir!

1 kommentar:

Anonym sa...

lasa hela bloggen, ganska bra